Tijdsregistratie advocatuur

Urenregistratie voor advocaten

Door uw uren goed bij te houden houdt u uw praktijk als advocaat gezond. Een goede registratie is immers de basis voor heldere declaraties aan het eind van de opdracht of maand. Een systeem dat u in staat stelt de uren nauwkeurig en eenvoudig te registreren maakt het makkelijker de gewerkte tijd aan uw cliƫnten te verantwoorden. Daarmee vermindert u de kans op fricties en 'gedoe'. Bovendien zorgt een systeem dat u in staat stelt eenvoudig uw uren te registreren er voor dat er nooit meer uren verloren gaan.

Urenregistratie is echter voor vele advocaten een hinderlijke bijkomstigheid. Sommige programma's voor urenregistratie zijn te uitgebreid, te traag of staan het eenvoudig invoeren van uren anderszins in de weg. Daardoor wordt het schrijven van uren uitgesteld en kan het vergeten worden.

Eenvoudig online werken

Voor zelfstandige advocaten geldt dat des te meer: een zelfstandige advocaat heeft immers een onderneming draaiend te houden naast zijn of haar werkzaamheden als jurist. Voor kantoren met meerdere werknemers geldt echter weer dat een systeem voor urenregistratie dat niet lekker loopt tot onnodige frictie en irritatie onder de medewerkers kan leiden.

Doordat het proces van urenregistratie met het legalsense basispakket voor de advocatuur sterk vereenvoudigd wordt neemt de kans dat u een werkzaamheid vergeet te noteren, en daarmee te declareren, af. Legalsense is een online softwarepakket. Daarmee is het registreren van tijd voor u en uw mede-advocaten altijd en overal mogelijk.