Complete software voor de advocatuur

Totaalpakket advocatuur

Legalsense is het beste totaalpakket voor de advocatuur. Legalsense wordt standaard opgeleverd met alle mogelijkheden om direct aan de slag te kunnen. Standaarfunctionaliteiten zijn het dossierbeheer, de tijdsregistratie en onze module voor facturatie. Deze zijn alle online op één centrale plaats voor u beschikbaar. Zo houdt u het overzicht en bespaart u tijd. Het enige dat u nodig heeft om direct aan de slag te kunnen is een computer met een internetverbinding.

Alles in één

Legalsense brengt alle software die advocaten nodig hebben op één plaats samen. Daardoor werkt een en ander prettig en hoeft u niet telkens van product te wisselen. U logt simpelweg in op ons platform en kunt uw uren schrijven, declaraties beheren en heeft inzicht in uw dossiers.

Software as a Service

Legalsense is een wordt aangeboden als Software as a Service, ofwel SaaS. Dat betekent dat wij zorg dragen voor de veiligheid en continuïteit van uw gegevens en dat deze vanaf mobiele locaties beschikbaar zijn. U benadert de software vanuit uw browser en kunt aan de slag.