Software voor juristen

Software voor juristen

Legalsense is aanbieder van software voor juristen. Onze oplossingen zijn inzetbaar voor zelfstandige juristen, juridische professionals in het bedrijfsleven, advocaten en notarissen.

Juristen in het arbeidsrecht

Legalsense biedt voor arbeidsrechtelijke juristen (advocaten, maar ook bedrijfsjuristen) een online rekenapplicatie voor de kantonrechtersformule. Deze applicatie maakt de volledige berekening stapsgewijs inzichtelijk. Daarmee weet u zeker dat het goed zit en kunt cliënten of collega's uitleggen waarom.

U kunt ook eenvoudig wisselen tussen verschillende formules. Alle actuele varianten van de kantonrechtersformule en ontslagvergoedingsberekeningen worden overigens ondersteund.

Advocatuur

Ons basispakket voor juristen is voornamelijk voor advocaten zeer interessant. Het stelt advocaten in staat om hun dossiers te beheren, en overzicht te houden over de cliënten. De urenregistratie vormt veelal de kern van de bezigheden in het softwarepakket.

Maandelijk maakt u uw declaraties eenvoudig en overzichtelijk op met het tabblad voor declaraties. Dankzij de module voor het bijhouden van verschotten kunt u de voorgeschoten kosten aan uw cliënten doorberekenen. Al met al een zeer basispakket software voor de advocatuur.