Software as a service

Software as a Service voor de advocatuur

Legalsense is een online softwarepakket voor advocaten. Legalsense wordt geleverd als Software as a Service, of SaaS. U gebruikt uw browser om via een beveiligde verbinding toegang te krijgen tot de software.

Daarmee kunt u werkelijk vanaf overal ter wereld bij uw gegevens. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Hiermee wordt thuis werken vergemakkelijkt, maar ook bijvoorbeeld het snel met uw mobiel schrijven van uren vanuit de auto of het invoeren van een bonnetje vanuit de taxi.

U krijgt online direct inzicht in uw dossiers dossiers, u kan uren schrijven en terugvinden, verschotten bijhouden en declaraties aanmaken.

Service inbegrepen

Omdat Legalsense als SaaS wordt aangeboden, draagt Legalsense zorg voor het continu, up to date en storingsvrij opereren van uw pakket. Het stelt ons als aanbieders ook op scherp: één minuut niet bereikbaar zijn zou betekenen dat de telefoon roodgloeiend komt te staan. Een aanverwant voordeel is dat we automatisch service verlenen, zowel technisch als inhoudelijk.

Veiligheid

Legalsense neemt de vertrouwelijkheid en beveiliging van uw gegevens zeer serieus. We beseffen ons dat onze klantenkring, de advocatuur, niets minder van ons verwacht.

U maakt verbinding met uw beveiligde Legalsense omgeving middels 256 bits SSL. U herkent dit aan de afkorting https:// en de afbeelding van een hangslot in de adresbalk van uw venster. 256 bits SSL wordt ook gebruikt door de meeste Nederlandse banken.

Standaard zijn verder onder andere checks op het aantal inlogpogingen op uw account en het versleutelen van uw gegevens voordat deze voor backups onze server verlaten.

Continuïteit

De in het systeem ingevoerde gegevens zijn voor u van levensbelang. Doordat Legalsense as a Service wordt aangeboden, kunnen we een veel hoger niveau van backups leveren dan in de meeste kantooromgevingen: elk uur wordt er een versleutelede kopie van uw gegevens gemaakt op een aparte locatie.