Portfolio

Budget tool

Project Management

Voor Eversheds ontwikkelde Legalsense een tool waarmee budgetten (begrotingen) gemaakt kunnen worden en de voortgang van een project (project management) bewaakt kan worden. De budget tool werkt samen met het practice management systeem Elite Enterprise (Thomson Reuters).

Het wordt voor advocaten steeds gebruikelijker met cliënten vooraf een budget (fixed-fee) vast te stellen voor bepaalde projecten. Een advocatenkantoor is er dan bij gebaat om over de juiste tools te beschikken om dergelijke projecten beter en sneller te managen. Dat verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening naar de cliënt en zorgt tegelijkertijd voor interne besparingen.

The Clients' Revolution

Trends in de juridische dienstverlening

Voor een toonaangevend cliënten evenement dat door Eversheds, Baskerville, Boer & Croon en Nyenrode Business Universiteit in 2010 is georganiseerd, ontwikkelde Legalsense een speciale website en verzorgde de e-mailingen en het inschrijfsysteem. Het evenement is gebaseerd op een onderzoek naar "trends in de juridische dienstverlening".

Extranet Eversheds

Data delen met cliënten - snel en betrouwbaar

Eversheds is een jong en snel groeiend advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Dit innovatieve kantoor was op zoek naar een manier om op een veilige manier met cliënten online aan zaken te werken en snel grote documenten te kunnen uit te wisselen.

Legalsense realiseerde voor Eversheds het Extranet om aan deze behoefte tegemoet te komen. De verregaande integratie met de Eversheds huisstijl staat garant voor een professionele uitstraling.

Voskamp Time & Billing

Facturatie voor de internationale praktijk

Voskamp Lawyers is een nichekantoor gevestigd in Singapore. Het combineert kennis van belastingrecht en Nederlands recht met een persoonlijke aanpak.

Legalsense ontwikkelde voor Voskamp Lawyers het systeem voor tijd schrijven en facturatie. Daarbij werd rekening gehouden met de specifieke eisen van de Singaporese wetgeving en de combinatie advocatuur/tax.

Inschrijfsysteem Eversheds

Inschrijvingen voor seminars en evenementen - eenvoudig bij te houden

Advocaten- en notariskantoor Eversheds organiseert regelmatig seminar en evenementen voor haar cliënten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van online aanmeldformulieren. Om dit proces verder te stroomlijnen ontwikkelde Legalsense een inschrijfsysteem waarbij het aanmeldformulier eenvoudig gemaakt kan worden. Tevens kunnen de inschrijvingen op diverse wijzen worden geraadpleegd en kunnen er automatisch e-mails worden gestuurd.

Legaltree Time & Billing

Facturatie, administratie en tijdschrijven op maat

Legaltree is een netwerk van zelfstandig gevestigde advocaten. Bundeling van krachten, kennis en daarnaast een moderne technische ondersteuning stellen de partners van Legaltree in staat de kwaliteit en snelheid te bieden van een topkantoor.

Legalsense ontwikkelde voor Legaltree het systeem voor tijd schrijven en facturatie. De zelfstandige partners hebben hier in elk hun eigen afgeschermde omgeving en kunnen tegelijkertijd eenvoudig zaken delen.

Website Eversheds CHIO

Concours Hippique International Officiel

Eversheds organiseerde voor haar cliënten samen met Van Lanschot Bankiers een meerdaags evenement op het Concours Hippique International Officiel (CHIO). Voor dit evenement maakte Legalsense een kleine website met voor elke evenement onderdeel een apart aanmeldformulier.