Over ons

Wie zijn wij?

Legalsense is in 2009 opgericht met als doel om krachtige en toegankelijke software voor advocaten te maken. Inmiddels mogen we ca. 230 advocatenkantoren en juridische dienstverleners van één tot meer dan honderd fee earners tot onze tevreden klanten rekenen. Onze klanten zijn vaak juist die kantoren die even een stapje extra doen voor hun cliënten, zowel juridisch inhoudelijk als met innovatieve dienstverlening.

Nieuwe, innovatieve, oplossingen vinden voor de juridische praktijk, dat is onze passie. Software die het leven aangenamer maakt. Waar u intuïtief en efficiënt mee werkt, ook als de onderliggende processen juist heel complex zijn.

Bram Braakman

Bram is een echte all-round IT en Web specialist. Hij heeft ruim tien jaar ervaring in de automatisering van de juridische praktijk, ook wel Legal IT genoemd. Hij combineert goed luisteren naar de wensen van de eindgebruiker met een scherp oog voor detail en het geven van een helder advies. Hij volgt de ontwikkelingen in de Legal IT op de voet en wordt door klanten geprezen om zijn ruime blik.

Peter van Grootheest

Peter werkt sinds 2013 bij Legalsense. Peter's doel is het verkopen van oplossingen met een sterke toegevoegde waarde voor de klant. Hij stelt daarbij de belangen van de klant altijd voorop. Peter heeft zes jaar ervaring in de juridische sector.

Daniël van der Mark

Daniël is sinds eind 2015 consultant bij Legalsense. Hij is praktisch ingesteld en klantgericht, hij lost problemen op, verzorgt trainingen en helpt Legalsense klanten om hun werkprocesssen te optimaliseren.

Sjoerd Job Postmus

Sjoerd Job leidt sinds 2016 het ontwikkelteam van Legalsense. Van jongs af aan is Sjoerd Job al bezig met het ontwikkelen van software. Door zijn nieuwsgierige aard is hij in staat zich in snel tempo bekend te maken met nieuwe terreinen. Door zijn eerdere werkervaring heeft hij oog voor de veiligheid, stabiliteit en snelheid van het platform.

Ontwikkelteam

Legalsense bestaat verder uit een team van ontwikkelaars die continu werken aan het verbeteren en uitbreiden van de software.