Online software voor de advocatuur

Uw advocatenkantoor online

Legalsense is een softwarepakket waarmee uw gehele advocatenkantoor online kan werken. Dat betekent dat u van elke plaats ter wereld bij uw gegevens kan. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

Hiermee wordt thuis werken vergemakkelijkt, maar ook bijvoorbeeld het snel met uw mobiel schrijven van uren vanuit de auto of het invoeren van een bonnetje vanuit de taxi.

U krijgt online direct inzicht in uw dossiers dossiers, u kan uren schrijven en terugvinden, verschotten bijhouden en declaraties aanmaken.

Software zonder onderhoud

Omdat Legalsense een online softwaresysteem is, dragen wij zorg voor het continu, up to date en storingsvrij opereren van uw systeem. U heeft dus altijd de nieuwste versie van de software beschikbaar zonder zelf zorg te hoeven dragen voor updates.

Nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag. Omdat het systeem online draait en er niets geïnstalleerd hoeft te worden, is het aanmaken van een nieuwe gebruiker voldoende om van start te kunnen.

Veiligheid

Legalsense neemt de vertrouwelijkheid en beveiliging van uw gegevens zeer serieus.

U maakt verbinding met uw beveiligde Legalsense omgeving middels 256 bits SSL. U herkent dit aan de afkorting https:// en de afbeelding van een hangslot in de adresbalk van uw venster. 256 bits SSL wordt ook gebruikt door de meeste Nederlandse banken.

Standaard zijn verder onder andere checks op het aantal inlogpogingen op uw account en het versleutelen van uw gegevens voordat deze voor backups onze server verlaten.

Als u dat wenst kan het beveiliginsniveau verder verhoogd worden met IP-whitelisting: u kunt dan alleen toegang krijgen tot de applicatie vanaf bepaalde van tevoren opgegeven fysieke locaties.

Continuïteit

De in het systeem ingevoerde gegevens zijn voor u van levensbelang. Naast een dubbel uitgevoerde harde schijf maken wij daarom elk uur backups naar een aparte locatie. De gegevens worden hierbij versleuteld voordat ze het systeem verlaten.