Legalsense Nieuws

Nieuws

Legalsense helpt Van Benthem & Keulen bij het centraal stellen van de cliënt

Van Benthem & Keulen, gevestigd in Utrecht, kiest Legalsense als haar nieuwe Praktijk Management Systeem (PMS). De invoering van Legalsense maakt onderdeel uit van een ‘Best of Breed’ werkomgeving, waarbij de cliënt centraal staat.

Lees meer...

Kneppelhout & Korthals kiest voor Legalsense

Het Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals selecteert Legalsense als haar nieuwe Praktijk Management Systeem (PMS). Legalsense gaat een belangrijke bijdrage leveren aan de behoefte om meer digitaal en mobiel te werken.

Lees meer...

Legalsense sponsort Lexpo 2016

Lexpo is een nieuw en uniek evenement voor de Europese top van de advocatuur. Op donderdag 21 april 2016 bracht Lexpo vele internationale topsprekers naar Amsterdam.

Lees meer...

De Haan Advocaten & Notarissen kiest voor Legalsense

Het grootste kantoor van Noord Nederland, De Haan Advocaten & Notarissen, heeft Legalsense geselecteerd om de bedrijfsvoering te optimaliseren. Het huidige totaalpakket heeft het plafond bereikt en wordt vervangen door branche-specifieke oplossingen, waarvan in de praktijk is bewezen dat de pakketten goed samenwerken.

Lees meer...

Straatman Koster Advocaten kiest voor Legalsense

Het Rotterdamse advocatenkantoor Straatman Koster heeft gekozen voor Legalsense. Het nichekantoor richt zich vooral op de bouw- en vastgoedsector. Straatman Koster heeft naast Legalsense ook gekozen voor

Lees meer...

//DVLP Advocaten kiest voor Legalsense

Het Amsterdamse boetiekkantoor //DVLP Advocaten kiest voor Legalsense. DVLP staat voor “develop”, een centraal thema van het kantoor. Het kantoor biedt full service advocatuur voor de Bouw, Vastgoed en Retail.

Lees meer...

Fort Advocaten kiest voor Legalsense

Fort Advocaten is per 1 januari 2015 overgestapt naar Legalsense. Het kantoor is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark en is actief op het gebied van het arbeidsrecht, bestuursrecht, faillissementsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht.

Lees meer...

Succesvol event 'Winst- en efficiëntieverbetering advocatuur'

Op 28 oktober heeft Legalsense samen met Twinfield een event voor zowel bestaande en mogelijke nieuwe klanten georganiseerd. Hans Schuurman, interim CFO en projectmanager in de advocatuur, heeft een sessie verzorgd met als onderwerp: Winst- en efficiëntieverbetering in de advocatuur.

Lees meer...

Gebruikerservaring TeekensKarstens

Het in de regio Rijnland gevestigde topkantoor TeekensKarstens, kortweg TK, maakt vanaf 1 januari 2014 gebruik van Legalsense. Het kantoor heeft een sectorgebaseerde benadering van de markt met als speerpunt het meedenken met de cliënt als ondernemende jurist.

Lees meer...

PLEIT2013

Op dinsdag 8 oktober 2013 was Legalsense ambassadeur van PLEIT2013. Met sprekers als Richard Susskind, Arnoud Engelfriet en John Wisseborn is er een interessante dag ontstaan. Wij kijken terug op een succesvolle dag.

Lees meer...

Cloud maakt state-of-the-art software beschikbaar voor iedereen

Met de toenemende populariteit van de cloud wordt er op een andere manier naar software gekeken. Bram Braakman, algemeen directeur van Legalsense, licht dit verder toe: "Het afnemen van cloudsoftware gaat op abonnementsbasis, de eenmalige investeringen zijn doorgaans minimaal en de kosten schalen mee met het aantal gebruikers. De cloud werkt wat dat betreft democratiserend: specialistische software wordt hierdoor ook betaalbaar voor kleinere partijen."

Lees meer...

Jaarcongres 2013

Legalsense maakt het jaarcongres 2013 mede mogelijk. Het thema, BtheBest@advocaten, sluit goed aan bij de innovatieve software waarmee Legalsense de advocaat digitaal ondersteunt om de cliënt optimaal te bedienen. Legalsense heeft een stand en stelt uw bezoek op prijs.

Lees meer...

Review Legalsense in Ad Rem

Legalsense heeft op verzoek van Ad Rem, het tijdschrift van de Orde van Vlaamse Balies, een demonstratie gegeven van de software. Journalist Stef Gyssels heeft Legalsense bekeken en zijn bevindingen in Ad Rem opgetekend.

Lees meer...

Kleine Kantoren Dag 2013

Op vrijdag 28 juni 2013 heeft de Kleine Kantoren Dag plaatsgevonden. Legalsense was vanzelfsprekend aanwezig om u te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van praktijkmanagement gericht op de moderne, digitale advocaat.

Lees meer...

Frantzen Advocaten kiest voor Legalsense

Frantzen Advocaten (Ouderkerk a/d Amstel), gespecialiseerd in omgevingsrecht en aanverwante rechtsgebieden, gebruikt sinds 1 januari 2013 Legalsense.

Lees meer...

Defares kiest voor Legalsense

Het Amsterdamse advocatenkantoor Defares maakt sinds december 2012 gebruik van Legalsense. Defares is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van mededinging en economische ordening.

Lees meer...

Hofhuis Alkema Groen maakt overstap naar Legalsense

Het Amsterdamse advocatenkantoor Hofhuis Alkema Groen, gespecialiseerd in Intellectueel Eigendom recht (IE) en aanverwante rechtsgebieden maakt sinds 1 april 2012 gebruik van Legalsense.

Lees meer...

Hiemstra Van Halderen Advocaten kiest voor Legalsense

Hiemstra Van Halderen Advocaten gebruikt vanaf 1 april 2012 Legalsense voor hun kantoormanagement.

Lees meer...

Scheffers Advocatuur gebruikt Legalsense

Scheffers Advocatuur (Hoogezand), gebruikt sinds januari 2012 Legalsense.

Lees meer...

Legalsense wint Apps for Amsterdam wedstrijd

Legalsense heeft de eerste prijs én de publieksprijs gewonnen met de Energielabel app bij de Apps for Amsterdam wedstrijd.

Lees meer...

Legalsense lanceert Top 50 advocatuur

Legalsense lanceert de eerste maandelijkse Top 50 van advocatenkantoren in Nederland: de Legal 50. De Legal 50 biedt naast een up to date lijst van de 50 grootste kantoren diverse ranglijsten en statistieken.

Lees meer...

Legadex start met Legalsense

Juridisch dienstverlener Legadex is per 1 februari 2011 met Legalsense gestart.

Lees meer...

Top 50 advocatenkantoren: acht lekke websites

De websites van acht kantoren uit de Top 50 Advocatuur 2010 (16%) bevatten ernstige beveiligingsrisico's. Bij een steekproef onder 31 kantoren buiten de top 50-advocatenkantoren, werden vier problematische websites gevonden (6%). Dat blijkt uit onderzoek van Legalsense.

Lees meer...