Maatwerk

Aangepast aan uw organisatie

Legalsense is een softwarepakket voor de advocatuur met standaard uitgebreide mogelijkheden. Het kan natuurlijk zo zijn dat uw kantoor er baat bij heeft specifieke aanpassingen te laten doorvoeren. In dat geval gaan we graag voor u aan de slag.

Legalsense wordt overigens altijd standaard al ingericht naar uw specifieke wensen. Dat betekent dat we functionaliteiten die u niet gebruikt voor u verbergen, een en ander in uw huisstijl opmaken en de initiƫle gebruikers invoeren en op weg helpen.

Visie: uw werkwijze als uitgangspunt

Bij het opzetten van Legalsense zijn we uitgegaan van de visie dat geen enkel advocatenkantoor of juridische dienstverlener hetzelfde is. En dat de specifieke eisen die daar uit voortvloeien eenvoudig ingewilligd moeten kunnen worden.

De modulaire softwarearchitectuur die daar uit voorgevloeid is, maakt het ons mogelijk snel nieuwe functionaliteiten toe te voegen, of aspecten van het programma die u niet gebruikt te verwijderen. Daardoor, en door onze aantrekkelijke tarieven, kunnen we de kosten van maatwerk beperkt houden en blijven onze klanten tevreden.

Succesverhalen

Legaltree is een netwerk van zelfstandig gevestigde advocaten. Bundeling van krachten, kennis en daarnaast een moderne technische ondersteuning stellen de partners van Legaltree in staat om hoge kwaliteit en snelheid te bieden.

Legalsense ontwikkelde voor Legaltree het systeem voor tijd schrijven en facturatie. De zelfstandige partners hebben hier in elk hun eigen afgeschermde omgeving en kunnen tegelijkertijd eenvoudig zaken delen.

De interne afspraken rond de verrekening van gedeelde zaken en afhandeling van de fees voor lidmaatschap van het netwerk werden als maatwerk voor Legaltree ontwikkeld.