De beste software voor de advocatuur

De beste software

Legalsense levert graag de beste software voor de advocatuur. Toegegeven, een ambitieus, bijna on-Hollands streven, maar wel een streven dat de moeite waard is.

Software die het leven aangenamer maakt. Waar u intuïtief en efficiënt mee werkt. Simpelweg de beste software voor de advocatuur.

Gelukkig hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Onze klanten doen graag een goed woordje voor ons.

De beste gebruikservaring

U weet als advocaat hoe belangrijk een goede presentatie is voor het vertrouwen van uw cliënten. Een advocatenkantoor huist doorgaans in een statig bedrijfspand en heeft goed verzorgde declaraties en briefpapier. Wij geloven dat ook de software die u gebruikt aan de strenste eisen moet voldoen. Het is immers zo dat een keurig opgemaakte declaratie minder snel op verzet stuit. De beste software voor de advocatuur ziet er, kortgezegd, gewoon goed uit.

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is dat uw software prettig werkt. Voor ons basispakket geldt immers dat u er bijna de gehele dag regelmatig gebruik van maakt. Daarom besteden we extra zorg aan de gebruikservaring. Elke knop die u niet gebruikt halen we weg en we zorgen dat die onderdelen die u wel regelmatig nodig heeft eenvoudig te vinden zijn. Zodat ook de gebruikservaring de beste is.

Het beste praktijkmanagement pakket voor de advocatuur

De beste software voor de advocatuur leveren we op verschillende manieren. Met Legalsense kan uw hele advocatenkantoor direct aan de slag. De volgende modules worden daar direct bij geleverd: dossierbeheer, tijd schrijven, verschotten bijhouden en facturatie.

Lees meer over het praktijkmanagement pakket voor de advocatuur.