Dossierbeheer

Dossiers beheren

Legalsense biedt uitgebreide mogelijkheden om snel online uw cliënten en dossiers te beheren. Uw cliënten en dossiers vormen immers de kern van uw bezigheden als advocaat.

Per cliënt kunt u meerdere dossiers beheren in een hiërarchische structuur. Ook complexere scenario's worden ondersteund, zoals bijvoorbeeld het kiezen van een andere cliënt als debiteur. Zo kunt u precies aangeven voor wie u werkt en wie de betaling verzorgt.

Snel en eenvoudig

Het invoeren van de facturatiegegevens van cliënten en dossiers gaat zeer snel en eenvoudig. Omdat de verwachtte standaardgegevens al staan vooringevuld, hoeft u nooit onnodig dubbel werk te doen.

Bij het aanmaken van een cliënt verschijnen direct de standaardtarieven van uw kantoor. U kiest vervolgens eenvoudig of u daar op cliëntbasis van afwijkt. Dezelfde opties voor het aanpassen van de standaardwaarden komen terug op dossierniveau en bij het aanmaken van de factuur.

De juridische praktijk

Legalsense is specifiek ontwikkeld voor de juridische praktijk en dat is aan alles te merken. Een invoermogelijkheid ten behoeve van de identificatie (Wwft) van een cliënt is bijvoorbeeld standaard. U kunt dossiers op basis van de Recofa richtlijnen afhandelen of bijvoorbeeld aangeven dat het om een toevoegingszaak gaat. Doet uw kantoor geen toevoegingen of faillissementen dan verbergen we deze opties zodat u er geen last van heeft.

Direct aan de slag

Ervaar vandaag of morgen nog het gemak van Legalsense.