Koppeling boekhouding

Boekhouden voor boekhouders

Boekhouden is een vak, en veel boekhouders hebben zelf duidelijke voorkeuren in hun boekhoudsoftware en werkwijze. Dat is een gegeven dat we bij Legalsense volledig omarmd hebben. We bieden daarom standaard koppelingen met de belangrijkste spelers.

Uw accountant of boekhouder kan gebruik maken van krachtige boekhoudsoftware met bijvoorbeeld de laatste stand van zaken op het gebied van BTW wetgeving en het automatisch inlezen van bankafschriften, terwijl uw juristen het gemak ervaren van een oplossing in tijdschrijven en facturatie die specifiek voor de juridische markt ontwikkeld werd.

Twinfield

Twinfield is marktleider online boekhoudsoftware in Nederland en wordt door duizenden boekhouders en accountants gebruikt.

Legalsense biedt standaard een volledige tweewegskoppeling met Twinfield. Cliënten en dossiers, crediteuren en verschotten kunnen zowel van Legalsense naar Twinfield worden uitgevoerd als worden ingelezen.

Voor de aangemaakte declaraties (verkoopfacturen) stromen de gegevens logischerwijs alleen van Legalsense naar Twinfield, maar de in Twinfield ingevoerde betalingsstatus van declaraties wordt wel weerspiegeld in Legalsense. De koppeling verloopt automatisch op de achtergrond, u hoeft dus zelf geen actie te ondernemen om altijd de meest recente gegevens in uw boekhouding te hebben.

CASH

CASH is een belangrijke Nederlandse leverancier van bedrijfssoftware. De boekhoudsoftware van CASH maakt gebruik van een speciaal formaat dat door Legalsense wordt ondersteund. Het speciale bestand dat u bij Legalsense download bevat alleen de boekingsregels die u nog niet eerder in CASH invoerde zodat u nooit hoeft te dedupliceren.

CSV Uitvoer

De meeste boekhoudpakketten hebben de mogelijkheid middels een zogenaamd CSV bestand (kommagescheiden waardes) boekingsregels te importeren. Legalsense biedt standaard de mogelijkheid alle relevante gegevens uit te voeren in dat formaat. Wij staan u daarnaast graag terzijde bij de implementatie van de koppeling, bijvoorbeeld als er sprake is van invoerscripts.

Aanpassingen grootboekrekeningschema

Het standaard grootboekrekeningschema van Legalsense maakt onderscheid naar omzet, verschotten en voorschotten. Uiteraard wordt daarbij gesplitst naar BTW tarief en wordt rekening gehouden met de eisen rond leveringen binnen en buiten de EU.

Het is mogelijk op regelniveau grootboekrekenigen toe te wijzen. Veel voorkomende wensen zijn uitsplitsingen per partner (bepaing bonus of winstverdeling) en uitsplitsen per type verschot, al dan niet gecombineerd met aparte rekeningen per BTW tarief.

Direct aan de slag

Ervaar vandaag of morgen nog het gemak van Legalsense.