Praktijkmanagement software voor de advocatuur

Praktijkmanagement software voor de advocatuur

Legalsense is hét online Praktijkmanagement pakket voor het moderne advocatenkantoor. De software is beschikbaar vanaf € 29,50 per gebruiker per maand en heeft alle functionaliteiten om als advocatenkantoor direct mee aan de slag te kunnen:

  • Dossierbeheer: beheer moeiteloos uw cliënten en dossiers. Op de detailpagina's krijgt u overzicht over alle relevante cliënt- en dossiergegevens en krijgt u inzicht in de inkomsten die uit uw dossiers voortvloeien.
  • Tijd schrijven: eenvoudige invoer van gewerkte uren op de manier die voor u het makkelijkst is; direct overzicht in de reeds ingevoerde uren.
  • Verschotten bijhouden: voor eenvoudige doorberekening aan uw cliënten of onderlinge verrekening op kantoor.
  • Facturatie: het opstellen van uw declaraties gaat met Legalsense zeer eenvoudig. Voor de lastige uitzonderingsgevallen zijn tal van opties beschikbaar.
  • Rapportage: voor direct inzicht in de staat van uw onderneming zijn tal van managementrapportages beschikbaar.

Legalsense is speciaal voor de advocatuur ontwikkeld. Een aantal van de specifieke onderdelen voor de advocatuur zijn:

  • WWFT controle: Uitgebreide mogelijkheden voor het bijhouden van de wettelijk verplichte gegevens en heldere rapportage bij controle zodat u eenvoudig aan uw verplichtingen kunt voldoen.
  • Recofa: u kunt kiezen om voor een dossier tijd te schrijven op basis van de recofa categoriën; bij het tijdschrijven wordt daar rekening mee gehouden, bij het aanmaken van de declaraties krijgt u een overzicht per categorie. Daarnaast kunt u rapporteren zoals de richtlijnen van u verlangen.
  • Toevoegingszaken: voor toevoegingszaken kunt u het toevoegingsnummer en de eigen bijdrage noteren; bij het aanmaken van de declaratie worden deze gegevens ingezet.
  • Af- en bijboekingen: gemaakte tijd wordt niet altijd 1 op 1 doorberekend aan de cliënt. De mogelijkheden tot afboeken zijn zeer uitgebreid; in de rapportage wordt hier uitgebreid over gerapporteerd.
  • Meerdere debiteuren per dossier: vooral in het arbeidsrecht is het gebruikelijk de kosten te delen tussen werkgever en werknemer, volgens een vast bedrag en restbedrag of middels percentages.

Online werken

Legalsense is beschikbaar als online dienst. Dat betekent dat u altijd veilig bij uw gegevens kan, uw softwarebeheer drastisch vereenvoudigd wordt en u 24 uur per dag verzekerd bent van backups.

Tarieven

Legalsense is uiterst scherp geprijsd, vanaf € 29,50 per gebruiker per maand heeft u al de beschikking over één van de meest geavanceerde softwarepakketten voor de advocatuur. Lees meer....

Direct aan de slag

Ervaar vandaag of morgen nog het gemak van Legalsense.