Apple software voor de advocatuur

Legalsense op Apple producten

Steeds meer advocaten gebruiken producten van Apple in hun dagelijkse praktijk. De professionele uitstraling en het gebruiksgemak van de verschillende producten van Apple, zoals bijvoorbeeld de iPhone, iPad of Macbooks, maken die keus aantrekkelijk. Een iPad maakt het mogelijk om dossiers in een meeting electronisch voorhanden te hebben zonder last te hebben van een storend geopende laptop.

Het programma Legalsense is online beschikbaar en kan daarom moeiteloos worden gebruikt vanaf een Macbook Air, Macbook Pro of iPad. Bovendien vindt de programmatuur van Legalsense een natuurlijke aansluiting bij het uiterlijk van de Mac, omdat ook wij er van uit gaan dat een product pas echt af is als het zowel goed werkt als er goed uit ziet.

Apple advies

De eisen van een kantooromgeving, zeker in de advocatuur, zijn anders dan die van een enkele consument. Denkt u bijvoorbeeld aan de eisen rond beveiliging, zaken als remote wiping en het installeren van een aantal vaste softwareproducten voor een heel kantoor.

Legalsense heeft ruime ervaring met het gebruik van Apple producten in de juridische markt en voorziet u graag van advies. Neemt u contact met ons op om meer te weten te komen.